Vytisknout
Kategorie: články
Zobrazení: 931

13x proč jezdí, či chtějí Ečopr

Ečopr je svobodný dopravní prostředek, který opravdu umožňuje svobodu pasivního i aktivního pohybu pro všechny, a proč 13 hvězdiček? No prostě proto, že jsme dle Vašich odezev sestavili tento žebříček hvězdiček. Během doby jste položili mnoho otázek, na mnoho jsem odpověděli, a sestavili tyto hvězdičky proč Ečopr.

Pokud by pro vás byla tato rychlost nedostatečná nebo toužíte po vyšší rychlosti, prodáváme i Ečopry, které dokáží jet rychlostí až 65 km/h. Tento typ Ečopru (modelové řady S1, .... S9.)  splňují normu (ČSN EN 15194),  budete mít s pořízením Ečopru spousty vyřizování, podobně když koupíte nové auto. Ale i to za Vás dokážeme zabezpečit.

2. Ečopry a pohyb

Jestli jedete pro ranní pečivo do obchodu nebo dvojice, která chce pravidelně jezdit o víkendech na vyjížďky či ježdění do práce na Ečopru místo auta. Podobných situací by jsme mohli vypsat nespočet. Velice stručně řečeno, pohodově z bodu A do bodu B.

Ve všech těchto případech máji lidé pohyb, (i když pasivní, ale jsou na vzduchu) což je ten nejdůležitější základ pro dobré zdraví. Samozřejmě je pravda, že Ečopry vše zjednodušili. Bez nich by se ale někteří lidé k výletu nikdy neodhodlali. Dnešní doba vše zjednodušuje, tak proč se Ečoprům zbytečně bránit.

3. Ečopry jsou elegantní a líbivé

Pokud někdo kolem Vás projede na Ečopru, dozajista se za ním otočíte.vezmete-li nejlevnější Ečopry na trhu, tak cena začíná někde těsně pod hranicí 20 tis. ale musíte počítat s malou dojezdností, absencí tlumičů, výbavy a dalších věcí souvisejících.

 

4. Ečopry jsou legální

Ano všechny Ečopry námi prodávané jsou legální a mají homologaci, u ostatních Ečoprů jiných prodejců jim vzneste dotaz. 

Pozor, někteří prodejci prodávají Ečopry v rozporu se zákonem a v tom případě se vystavujete pokutě které sahají až do desítek tisíc korun. Je to stejné jako by  jezdec jezdil neregistrovaným nebo nepojištěným autem - motorkou.  Značkových Ečoprů přímo od výrobce, nebo prodejce, která nejsou nějakým způsobem upravována, se tyto problémy samozřejmě netýkají, jelikož jsou zcela v souladu s platnými normami.

 

5. Ečopry nejsou móda

Ečopry nejsou moda, ale pohoda a svoboda, oslovte nás my za Vámi přijedeme a můžete vyzkoušet.

 

6. Silniční daň - zákonné pojištění

Opravdu není nutno platit jakoukoliv silniční daň, či zákonné pojištění, (u modelů Ečopr A1, ... A9) ale doporučujeme pojistit.

 

7. Ečopr lze nabíjet opravdu kdekoliv

Ano opravdu kdekoliv kde je zásuvka, stačí připojit nabíječku která je součástí každého Ečopru, (můžete u nás pořídit i prodlužovací kabel na míru až 50 metrů)

 

8. S Ečoprem nelze jezdit v dešti,

nouzově pod první střechu naše VIP služba Vám umožní vřátit se domů i když je průtrž, či bouře, prostě zavoláte a my přijedeme a odvezeme Vás do bodu B

 

9. Ano i Ečopr může atakovat zloděj, ale při jeho váze 55kg (bez baterií či příslušenství) to není zcela jednoduché. 

Naše Ečopry mohou využívat blokovací systém, (zablokování kola) pohybový alarm, siréna, i hlídání na dálku jakmile zjistí, že je Ečopr v pohybu, alarmuje hlídací službu i policii. 

 

10. Ečopr je příliš laciný - drahý

Co je to DRAHÝ, uvědomte si že Ečopr je takřka bezůdržbový.  Ano jsou značné cenové rozdíly, které jsou dané především materiálem, výbavou,  komponenty, i přeprodejem mnoha mezičlánků což je ostatně i v jiném odvětví, včetně aut.

Ano Ečopry jsou laciné vezměte si tužku a počítejte kolik Vás stojí ročně náklady na provoz a údržbu auta a kolik Ečopr a budete se divit. Je třeba si uvědomit, že kromě dobíjení (0.02kč/km), nebudete muset již takřka nic investovat. Oproti autu, do kterého budete muset neustále kupovat benzín, naftu, platit pojištění, servis i další opravy, kde vám za rok vyskočí taková částka, že by za tyto peníze bylo možné pořídit několik Ečoprů.

To už je ale otázka čistě na vás, jestli pro vás bude výhodnější Ečopr než auto. Dnes například drtivá většina lidí jezdí do práce autem, přitom to jsou většinou vzdálenosti několika stovek metrů, které se dají snadno ujet na kole. Navíc můžete udělat něco pro sebe i pro tuto planetu..

 

11. Jízda na Ečopru

Jízda na Ečopru je svoboda a opravdu jednoduchá a pohodová, sedátko je umístěno jen o pár centimetrů výše než Vaše židle u jídelního stolu, takže se cítíte mnohem bezpečněji protože i kvůli váze máte těžiště hodně nízko. Pokud umíte jezdit na klasickém kole, budete to umět automaticky i na Ečopru. Je úplně jedno jaký máte věk, jezdí na něm babičky na nákupy a cítí se bezpečněji. Zvládli to jiní, proto to zvládnete i vy.

 

12. Na Ečopru, Vás kilometr vyjde opravdu na pár haléřů (0.02 kč)

 

13. Ečopr je těžký

 Ano, proti kolu (některá dnešní kola mají vysokou váhu) ano Ečopr váží v základu něco přes 55kg, (+ doplňky) ale to Vám vzhledem k jízdním vlastnostem vůbec nevadí, a ani to snad nepoznáte.